Vitea Laser Clinic

Vitae

Onze

Huisregels

Do's

1. Maak een Consultatieafspraak: Plan een consultatieafspraak voordat u een behandeling ondergaat. Dit helpt ons om uw behoeften en verwachtingen te begrijpen en een geschikt behandelplan op te stellen.
2. Volg Instructies op: Volg zorgvuldig alle instructies die voor en na de behandeling zijn gegeven, om de beste resultaten te behalen en bijwerkingen te minimaliseren.
3. Houd Ons op de Hoogte: Informeer ons over eventuele medische aandoeningen, allergieën, medicijnen of huidverzorgingsproducten die u gebruikt. Dit is essentieel voor uw veiligheid en het behalen van optimale resultaten.
4. Hydrateer en Bescherm Uw Huid: Houd uw huid gehydrateerd en bescherm deze tegen direct zonlicht of zonnebanken voor en na de behandeling.
5. Stel Vragen: Wees niet bang om vragen te stellen over de behandeling, mogelijke bijwerkingen, nazorg en verwachtingen. We zijn er om u te helpen.

Don'ts:

1. Blootstelling aan de Zon: Vermijd directe blootstelling aan de zon en zonnebanken gedurende minstens 1 week vóór en na de behandeling.
2. Waxen of Epileren: Vermijd waxen, epileren of het gebruik van ontharingscrèmes in het te behandelen gebied tussen de behandelingssessies.
3. Overmatig Scheren: Scheer het te behandelen gebied niet korter dan aanbevolen voor de behandeling.
4. Zelfbehandeling: Probeer de behandelde haartjes niet zelf te verwijderen, zoals plukken of epileren, om ongewenste effecten te voorkomen.
5. Gebruik van Cosmetica: Vermijd het gebruik van make-up, lotions of crèmes op het te behandelen gebied vóór de behandeling, tenzij anders is aangegeven.
6. Onjuist Onderhoud: Volg na de behandeling de aanbevolen nazorginstructies op. Gebruik geen agressieve huidproducten die de behandelde huid kunnen irriteren.
7. Overhaaste Resultaten Verwachten: Laserontharing vereist meerdere sessies voor optimale resultaten. Verwacht niet onmiddellijk volledige ontharing na één sessie.
Houd rekening met deze "Do's en Don'ts" om de beste resultaten en een aangename ervaring te bereiken tijdens uw bezoek aan Vitae laser Clinic Voor meer informatie of verduidelijking kunt u altijd contact met ons opnemen via mail of telefonisch.

Onze

Locatie

Vitae Laser Clinic

Utrechtseweg 78

Oosterbeek

06 87 67 83 83

vitaelaserclinic@gmail.com

*Wij zijn gevestigd in het pand van Beautystudio Oosterbeek, waar u gratis kunt parkeren.

Onze

Socials

Volg ons op instagram en facebook.